Vélemények BISTRO Üvegkancsó fedővel 1,8 l és termékinformációk

Terméknév: BISTRO Üvegkancsó fedővel 1,8 l Kancsók és korsók

Termékleírás: Elegáns és praktikus segítség nemcsak a forró nyári napokon. E kancsó tartozéka ezenfelül a műanyag fedél is, amely megvédi az elkészített italt a rovaroktól vagy egyéb szennyeződésektől. Készítsen lakomát a vendégeknek és hogy ne kelljen mindig futkározni a víz feltöltése miatt, készítse el ebbe a praktikus kancsóba. A kancsó kiváló minőségű üvegből készült és készíthetünk benne forró italokat is a téli időszakban. Fedelét több színben kínáljuk, választás lehetősége nélkül. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék BISTRO Üvegkancsó fedővel 1,8 l mert kedvező ár 1 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kancsók és korsók.

Reviews BISTRO Üvegkancsó fedővel 1,8 l
Termék felülvizsgálata BISTRO Üvegkancsó fedővel 1,8 l

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a BISTRO Üvegkancsó fedővel 1,8 l -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket BISTRO Üvegkancsó fedővel 1,8 l és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok BISTRO Üvegkancsó fedővel 1,8 l

További termékképek, részletesebb leírások BISTRO Üvegkancsó fedővel 1,8 l és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8693357148796
- a termék kategóriában van Kancsók és korsók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

BISTRO Üvegkancsó fedővel 1,8 l  Kancsók és korsók
1 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kancsók és korsók

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (BISTRO Üvegkancsó fedővel 1,8 l ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8693357148796 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kancsók és korsók - További termékek megtekintése