Vélemények Bjorn Borg Boxer Briefs Mens és termékinformációk

Terméknév: Bjorn Borg Boxer Briefs Mens Alsónadrág & boxer Bjorn Borg

Termékleírás: Bjorn Borg Boxer Briefs Mens Core Underwear: The Boxer Briefs from Bjorn Borg are finished with flat lock stitching and the iconic Bjorn Borg name on the elasticated waistband. Design maintains a long lasting shape for the perfect fit. > Men's boxer briefs > Stretch > Elasticated waistband > Boxed > Perfect fit > Bjorn Borg branding > 95% cotton, 5% elastane Performance: These Bjorn Borg Boxer Briefs are crafted using hydro-pro technology, making them perfect for high intensity action. They hug your figure and are finished with flat lock stitching and the iconic Bjorn Borg name on the elasticated waistband. > Men's boxer briefs > Stretch > Elasticated waistband > Boxed > Perfect fit > Anti-chafing > Hydro pro > Performance underwear > Flat lock seams > Bjorn Borg branding > 88% polyamide, 12% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Bjorn Borg Boxer Briefs Mens mert kedvező ár 6 710 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Alsónadrág & boxer.

Reviews Bjorn Borg Boxer Briefs Mens
Termék felülvizsgálata Bjorn Borg Boxer Briefs Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bjorn Borg Boxer Briefs Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bjorn Borg vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bjorn Borg Boxer Briefs Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bjorn Borg Boxer Briefs Mens Bjorn Borg

További termékképek, részletesebb leírások Bjorn Borg Boxer Briefs Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Bjorn Borg, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 710 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bjorn Borg
- code EAN 2429194884704
- a termék kategóriában van Alsónadrág & boxer


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bjorn Borg Boxer Briefs Mens Alsónadrág & boxer
6 710 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Alsónadrág & boxer Bjorn Borg

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bjorn Borg Boxer Briefs Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bjorn Borg), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2429194884704 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Alsónadrág & boxer - További termékek megtekintése