Vélemények Bjorn Borg Sport Performance Tights Ladies és termékinformációk

Terméknév: Bjorn Borg Sport Performance Tights Ladies Szabadidő leggings Bjorn Borg

Termékleírás: Bjorn Borg Sport Performance Tights Ladies' Train hard with the Sport Performance Tights from Bjorn Borg. These bottoms have been engineered for a perfect fit and total comfort. > Ladies' performance bottoms > Drawstring elasticated waistband > Bjorn Borg branding > Machine washable > Pink: 100% polyester... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Bjorn Borg Sport Performance Tights Ladies mert kedvező ár 15 854 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szabadidő leggings.

Reviews Bjorn Borg Sport Performance Tights Ladies
Termék felülvizsgálata Bjorn Borg Sport Performance Tights Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bjorn Borg Sport Performance Tights Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bjorn Borg vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bjorn Borg Sport Performance Tights Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bjorn Borg Sport Performance Tights Ladies Bjorn Borg

További termékképek, részletesebb leírások Bjorn Borg Sport Performance Tights Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Bjorn Borg, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 854 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bjorn Borg
- code EAN 2639038823909
- a termék kategóriában van Szabadidő leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bjorn Borg Sport Performance Tights Ladies Szabadidő leggings
15 854 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Szabadidő leggings Bjorn Borg

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bjorn Borg Sport Performance Tights Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bjorn Borg), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2639038823909 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szabadidő leggings - További termékek megtekintése