Vélemények Bjorn Borg Sport Tank Top Ladies és termékinformációk

Terméknév: Bjorn Borg Sport Tank Top Ladies Női fitness felsők Bjorn Borg

Termékleírás: Bjorn Borg Sport Tank Top Ladies Feel good during your workout in this Bjorn Borg Sport Tank Top. This lightweight tank top is crafted with Hydro-Pro fabric which helps wick moisture away from your body so you can stay dry at all times, whilst the perfect fit engineering keeps you comfortable. > Ladies sports tank top > Perfect fit > Lightweight > Hydro-Pro sweat-wicking fabric > Racer back > 86% polyester, 14% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Bjorn Borg Sport Tank Top Ladies mert kedvező ár 8 858 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női fitness felsők.

Reviews Bjorn Borg Sport Tank Top Ladies
Termék felülvizsgálata Bjorn Borg Sport Tank Top Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bjorn Borg Sport Tank Top Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bjorn Borg vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bjorn Borg Sport Tank Top Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bjorn Borg Sport Tank Top Ladies Bjorn Borg

További termékképek, részletesebb leírások Bjorn Borg Sport Tank Top Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Bjorn Borg, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 858 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bjorn Borg
- code EAN 2639183023902
- a termék kategóriában van Női fitness felsők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bjorn Borg Sport Tank Top Ladies Női fitness felsők
8 858 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női fitness felsők Bjorn Borg

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bjorn Borg Sport Tank Top Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bjorn Borg), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2639183023902 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női fitness felsők - További termékek megtekintése