Vélemények Bjorn Borg SS Top Mens és termékinformációk

Terméknév: Bjorn Borg SS Top Mens Férfi ruházat Bjorn Borg

Termékleírás: Bjorn Borg SS Top Mens > Men's tops > Short sleeves > Engineered for perfect fit > Bjorn Borg branding > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Bjorn Borg SS Top Mens mert kedvező ár 8 223 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Bjorn Borg SS Top Mens




Termék felülvizsgálata Bjorn Borg SS Top Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bjorn Borg SS Top Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bjorn Borg vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bjorn Borg SS Top Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.



tulajdonságok Bjorn Borg SS Top Mens Bjorn Borg

További termékképek, részletesebb leírások Bjorn Borg SS Top Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Bjorn Borg, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 223 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bjorn Borg
- code EAN 2639219823506
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bjorn Borg SS Top Mens Férfi ruházat
8 223 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu




Áruk szállítása Férfi ruházat Bjorn Borg

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bjorn Borg SS Top Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bjorn Borg), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2639219823506 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése