Vélemények Blaumann Evőeszközkészlet steak rozsdamentes acél és fa, 4 db és termékinformációk

Terméknév: Blaumann Evőeszközkészlet steak rozsdamentes acél és fa, 4 db Étkészletek Blaumann

Termékleírás: Steak evőeszközkészlet, amelynek élei rozsdamentes acélból, fogójuk pedig stílusos vörös fából készült. Kivánló minőségi kivitelezés. A készlet alkalmas a mosogatógépbe is.A készlet tartalma: 2 x steak villa 9,5 cm (fogó nélküli méret) 2 x steak kés 11 cm (fogó nélküli méret)... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Blaumann Evőeszközkészlet steak rozsdamentes acél és fa, 4 db mert kedvező ár 1 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Étkészletek.

Reviews Blaumann Evőeszközkészlet steak rozsdamentes acél és fa, 4 db
Termék felülvizsgálata Blaumann Evőeszközkészlet steak rozsdamentes acél és fa, 4 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Blaumann Evőeszközkészlet steak rozsdamentes acél és fa, 4 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Blaumann vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Blaumann Evőeszközkészlet steak rozsdamentes acél és fa, 4 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Blaumann Evőeszközkészlet steak rozsdamentes acél és fa, 4 db Blaumann

További termékképek, részletesebb leírások Blaumann Evőeszközkészlet steak rozsdamentes acél és fa, 4 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Blaumann, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Blaumann
- code EAN 5999056771123
- a termék kategóriában van Étkészletek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Blaumann Evőeszközkészlet steak rozsdamentes acél és fa, 4 db  Étkészletek
1 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Étkészletek Blaumann

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Blaumann Evőeszközkészlet steak rozsdamentes acél és fa, 4 db ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Blaumann), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5999056771123 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Étkészletek - További termékek megtekintése