Vélemények Bo-ma trading Claire műszőrme szőnyeg barna, 60 x 90 cm és termékinformációk

Terméknév: Bo-ma trading Claire műszőrme szőnyeg barna, 60 x 90 cm Darabszőnyeg

Termékleírás: A műszőrme szőnyeg remekül kiegészíti belső terét. Nagyon elegáns és luxus megjelenést kölcsönöz a szobának, és elhozza a kényelemes meleg érzetét. A műszőrme kiváló minőségű anyagból készült, és nagy előnye a puha felületén való járás, mely nagyon kellemes talpának.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bo-ma trading Claire műszőrme szőnyeg barna, 60 x 90 cm mert kedvező ár 5 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Darabszőnyeg.

Reviews Bo-ma trading Claire műszőrme szőnyeg barna, 60 x 90 cm
Termék felülvizsgálata Bo-ma trading Claire műszőrme szőnyeg barna, 60 x 90 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bo-ma trading Claire műszőrme szőnyeg barna, 60 x 90 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bo-ma trading Claire műszőrme szőnyeg barna, 60 x 90 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bo-ma trading Claire műszőrme szőnyeg barna, 60 x 90 cm

További termékképek, részletesebb leírások Bo-ma trading Claire műszőrme szőnyeg barna, 60 x 90 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595182118589
- a termék kategóriában van Darabszőnyeg


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bo-ma trading Claire műszőrme szőnyeg barna, 60 x 90 cm Darabszőnyeg
5 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Darabszőnyeg

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bo-ma trading Claire műszőrme szőnyeg barna, 60 x 90 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595182118589 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Darabszőnyeg - További termékek megtekintése