Vélemények BO-MA Trading Törpök terítő, 85 x 85 cm és termékinformációk

Terméknév: BO-MA Trading Törpök terítő, 85 x 85 cm Egyéb abroszok

Termékleírás: Az igazi karácsonyi hangult a kellemes étkezéshez minden asztalon! A terítő az asztal remek és modern dísze, továbbá a nem hagyományos karácsonyi motívum feldobja az egész szoba hangulatát is. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék BO-MA Trading Törpök terítő, 85 x 85 cm mert kedvező ár 2 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Egyéb abroszok.

Reviews BO-MA Trading Törpök terítő, 85 x 85 cm
Termék felülvizsgálata BO-MA Trading Törpök terítő, 85 x 85 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a BO-MA Trading Törpök terítő, 85 x 85 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket BO-MA Trading Törpök terítő, 85 x 85 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok BO-MA Trading Törpök terítő, 85 x 85 cm

További termékképek, részletesebb leírások BO-MA Trading Törpök terítő, 85 x 85 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595182117544
- a termék kategóriában van Egyéb abroszok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

BO-MA Trading Törpök terítő, 85 x 85 cm Egyéb abroszok
2 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Egyéb abroszok

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (BO-MA Trading Törpök terítő, 85 x 85 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595182117544 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Egyéb abroszok - További termékek megtekintése