Vélemények Bogár masszázs segédeszköz, zöld és termékinformációk

Terméknév: Bogár masszázs segédeszköz, zöld Masszázsgépek

Termékleírás: Rendelje meg ezt az aranyos bogár alakú masszázs segédeszközt, amely az alkalmazott területeken támogassa a vérkeringést, gyorsítja az anyagcserét és a regenerációt. Remekül alkalmazható a lapocka közötti izmokra, a nyakra, a farizmokra, a combra és vádlira is. A nyomóerő növelésével kellemesebb masszázst érhet el.   2 AA elem segítségével működik (nem a csomagolás részei). ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bogár masszázs segédeszköz, zöld mert kedvező ár 2 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Masszázsgépek.

Reviews Bogár masszázs segédeszköz, zöld
Termék felülvizsgálata Bogár masszázs segédeszköz, zöld

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bogár masszázs segédeszköz, zöld -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bogár masszázs segédeszköz, zöld és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bogár masszázs segédeszköz, zöld

További termékképek, részletesebb leírások Bogár masszázs segédeszköz, zöld és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Masszázsgépek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bogár masszázs segédeszköz, zöld Masszázsgépek
2 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Masszázsgépek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bogár masszázs segédeszköz, zöld) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Masszázsgépek - További termékek megtekintése