Vélemények Bogár vibrációs masszázs segédeszköz, piros és termékinformációk

Terméknév: Bogár vibrációs masszázs segédeszköz, piros Masszázsgépek

Termékleírás:  Szerezze be ezt az aranyos, bogár alakú masszázs segédeszközt, amely serkenti a masszírozott testrész vérkeringését, felgyorsítja az anyagcserét és a regenerációt. Nagyszerűen megmasszírozhatja vele például a lapockák közötti izmok, a nyak, a far, a combok vagy a vádli területét. A segédeszközre kifejtett hatással még kellemesebb masszázs hatást érhet el.   A tápellátáshoz 2 db AA elem szükséges, amelyek nem képezik a csomagolás részét. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bogár vibrációs masszázs segédeszköz, piros mert kedvező ár 2 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Masszázsgépek.

Reviews Bogár vibrációs masszázs segédeszköz, piros
Termék felülvizsgálata Bogár vibrációs masszázs segédeszköz, piros

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bogár vibrációs masszázs segédeszköz, piros -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bogár vibrációs masszázs segédeszköz, piros és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bogár vibrációs masszázs segédeszköz, piros

További termékképek, részletesebb leírások Bogár vibrációs masszázs segédeszköz, piros és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Masszázsgépek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bogár vibrációs masszázs segédeszköz, piros Masszázsgépek
2 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Masszázsgépek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bogár vibrációs masszázs segédeszköz, piros) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Masszázsgépek - További termékek megtekintése