Vélemények Braun WK 500 főzőedény, fehér és termékinformációk

Terméknév: Braun WK 500 főzőedény, fehér Gyorsforralók

Termékleírás: Gyorsan szeretne vizet forralni? Akkor ez a vízforraló Önnek készült. Rapid Boil rendszerének köszönhetõen a víz 35 másodperc alatt eléri forráspontját.Emellett a vízforraló eredeti, 4 fokozatos biztonsági rendszerrel rendelkezik, vagyis a víforraló automatikusan kikapcsol, ha üres, ha forr a víz, fedele nincs lecsukva, vagy ha a vízforralót leveszi az alapról. Egyszerû kezelés A nyomógomb a be-, és kikapcsoláshoz, valamint a fedél nyitásához, könnyen elérhetõ. A vízforralót széles nyílásának köszönhetõen egyenesen a csapból töltheti meg. A vízforraló testét bárhogy ráhelyezheti az alapra, 360°-ban. A vízforraló úgy lett megtervezve, hogy bal-, és jobbkezesek használatához is alkalmas legyen - két szimmetrikus vízszint indikátorral rendelkezik. Mûszaki adatok, és leírás: Rapid Boil System - a víz gyors forralása vízkõelleni szûrõ - kivehetõ, tisztítható könnyen olvasható vízszint indikátor (jobb-, és balkezesek számára is) egyszerû kezelés, és tisztítás hely a csatlakozókábel számára... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Braun WK 500 főzőedény, fehér mert kedvező ár 12 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyorsforralók.

Reviews Braun WK 500 főzőedény, fehér
Termék felülvizsgálata Braun WK 500 főzőedény, fehér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Braun WK 500 főzőedény, fehér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Braun WK 500 főzőedény, fehér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Braun WK 500 főzőedény, fehér

További termékképek, részletesebb leírások Braun WK 500 főzőedény, fehér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 4210201657774
- a termék kategóriában van Gyorsforralók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Braun WK 500 főzőedény, fehér Gyorsforralók
12 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyorsforralók

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Braun WK 500 főzőedény, fehér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4210201657774 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyorsforralók - További termékek megtekintése