Vélemények Briefcase ROXY TAKE A HIKE és termékinformációk

Terméknév: Briefcase ROXY TAKE A HIKE Gyermek hátizsákok Roxy

Termékleírás: The Roxy Briefcase, with which every girl will want to get up to school in the morning. metal buckle closure adjustable padded shoulder straps reinforced back Capacity: 18 liters Dimensions: 32 x 38 x 15 cm Material: 100% polyester... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Briefcase ROXY TAKE A HIKE mert kedvező ár 9 250 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek hátizsákok.

Reviews Briefcase ROXY TAKE A HIKE
Termék felülvizsgálata Briefcase ROXY TAKE A HIKE

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Briefcase ROXY TAKE A HIKE -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Roxy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Briefcase ROXY TAKE A HIKE és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Briefcase ROXY TAKE A HIKE Roxy

További termékképek, részletesebb leírások Briefcase ROXY TAKE A HIKE és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Roxy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 250 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Roxy
- code EAN 3613373809667
- a termék kategóriában van Gyermek hátizsákok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Briefcase ROXY TAKE A HIKE Gyermek hátizsákok
9 250 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek hátizsákok Roxy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Briefcase ROXY TAKE A HIKE) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Roxy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373809667 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek hátizsákok - További termékek megtekintése