Vélemények Buff Neckwarmer Hat Womens és termékinformációk

Terméknév: Buff Neckwarmer Hat Womens Női kiegészítők Buff

Termékleírás: Buff Neck Warmer Hat Women's Get two products in one with the Buff neck warmer hat. With it's chunky knit slouchy design you can double it up as a neck warmer or even as a hat when folded in on itself. The thermal comfort technology offers thermal insulation, wind protection and moisture management. > Women's hats > Wear as a hat > Wear as a neck warmer > Thermal comfort > Knitted construction > Buff branding > 100% Acrylic > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Buff Neckwarmer Hat Womens mert kedvező ár 4 815 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női kiegészítők.

Reviews Buff Neckwarmer Hat Womens
Termék felülvizsgálata Buff Neckwarmer Hat Womens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Buff Neckwarmer Hat Womens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Buff vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Buff Neckwarmer Hat Womens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Buff Neckwarmer Hat Womens Buff

További termékképek, részletesebb leírások Buff Neckwarmer Hat Womens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Buff, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 815 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Buff
- code EAN 2906694900801
- a termék kategóriában van Női kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Buff Neckwarmer Hat Womens Női kiegészítők
4 815 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női kiegészítők Buff

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Buff Neckwarmer Hat Womens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Buff), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2906694900801 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női kiegészítők - További termékek megtekintése