Vélemények Butter Kings Kemping pléd World map, 145 x 180 cm és termékinformációk

Terméknév: Butter Kings Kemping pléd World map, 145 x 180 cm Mikroszálas plédek Butter Kings

Termékleírás: Élvezze ki maximálisan a nyarat, és ajándékozza meg magát a kényelemmel. Vigye el barátait, vagy szeretteit egy piknikre. A maximális kényelemről ez a kellemes kemping pléd fog gondoskodni, amely egy fantasztikus motívummal van ellátva. A plédet használhatja nyáron a vízparton, vagy otthonában, mint pl. ágytakarót. A pléd alsó oldalán fekete vízálló anyag található, amely megvédi Önt és plédjét is a nedvességtől, így nem kell a megfázástól tartania. A pléd felső oldalán kellemes mikroszálas anyag található, nyomtatott motívummal. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Butter Kings Kemping pléd World map, 145 x 180 cm mert kedvező ár 14 645 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Mikroszálas plédek.

Reviews Butter Kings Kemping pléd World map, 145 x 180 cm
Termék felülvizsgálata Butter Kings Kemping pléd World map, 145 x 180 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Butter Kings Kemping pléd World map, 145 x 180 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Butter Kings vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Butter Kings Kemping pléd World map, 145 x 180 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Butter Kings Kemping pléd World map, 145 x 180 cm Butter Kings

További termékképek, részletesebb leírások Butter Kings Kemping pléd World map, 145 x 180 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Butter Kings, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 645 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Butter Kings
- code EAN
- a termék kategóriában van Mikroszálas plédek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Butter Kings Kemping pléd World map, 145 x 180 cm Mikroszálas plédek
14 645 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Mikroszálas plédek Butter Kings

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Butter Kings Kemping pléd World map, 145 x 180 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Butter Kings), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Mikroszálas plédek - További termékek megtekintése