Vélemények Butter Kings Pig and ducks konyharuha, 70 x 50 cm, 2 db-os szett és termékinformációk

Terméknév: Butter Kings Pig and ducks konyharuha, 70 x 50 cm, 2 db-os szett Konyharuhák Butter Kings

Termékleírás:  Törlőruha szett azoknak, akik jól érzik magukat együtt. A modern konyhák ezen eredeti kiegészítője kellemesebbé teszi a főzés során közösen eltöltött pillanatokat. Divatos színei felvillanyozzák a lakás belterét. A törlőruhák anyaga 100% pamut, nagyon kellemes tapintásúak és jó nedvszívó képességűek.   A Butter Kings egy eredeti cseh márka, amely színekkel, vidám képekkel és kissé őrült motívumokkal teli lakberendezési kiegészítőket kínál.   Célul tűzi ki, hogy szokatlan kiegészítőkkel villanyozza és vidítsa fel az otthonokat, ami meg kell hagyni, sikerül is neki. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Butter Kings Pig and ducks konyharuha, 70 x 50 cm, 2 db-os szett mert kedvező ár 6 245 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Konyharuhák.

Reviews Butter Kings Pig and ducks konyharuha, 70 x 50 cm, 2 db-os szett
Termék felülvizsgálata Butter Kings Pig and ducks konyharuha, 70 x 50 cm, 2 db-os szett

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Butter Kings Pig and ducks konyharuha, 70 x 50 cm, 2 db-os szett -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Butter Kings vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Butter Kings Pig and ducks konyharuha, 70 x 50 cm, 2 db-os szett és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Butter Kings Pig and ducks konyharuha, 70 x 50 cm, 2 db-os szett Butter Kings

További termékképek, részletesebb leírások Butter Kings Pig and ducks konyharuha, 70 x 50 cm, 2 db-os szett és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Butter Kings, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 245 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Butter Kings
- code EAN
- a termék kategóriában van Konyharuhák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Butter Kings Pig and ducks konyharuha, 70 x 50 cm, 2 db-os szett Konyharuhák
6 245 Ft
Az áruk elérhetősége
30.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Konyharuhák Butter Kings

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Butter Kings Pig and ducks konyharuha, 70 x 50 cm, 2 db-os szett) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Butter Kings), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Konyharuhák - További termékek megtekintése