Vélemények BWT SLIM vízszűrő kancsó 3,6 l + 1 szűrőbetét és termékinformációk

Terméknév: BWT SLIM vízszűrő kancsó 3,6 l + 1 szűrőbetét Vízszűrő kancsók BWT

Termékleírás: BWT Slim fehér vízszűrő kancsó nagy térfogatával, automata számláló egységével, az egyszerű és egyértelmű tervezésével felkelti figyelmét. A nagyobb térfogatnak köszönhetően nagycsaládosoknak ajánlott, kévézóba, vagy irodába is alkalmas. A kancsó fedelén található egy automata, beépített elemmel működő számláló egység, mely jelzi a szükséges vízszűrő betét csere esedékességét. A fedél levétele nélkül is könnyedén utántölthető. A fedél közepén egy rugós kialakítású, csapodó fedelecske található. A csapvíz alá állítva rögtön utántölthető a vízszűrő kancsó. Ergonomikus fogantyú biztosítja az egyszerű és biztonságos kezelést.    Az enyhén ásványi anyagokkal dúsított magnéziumos víz ízletesebb és egészségesebb. A BWT egyedi  technológiája a leszűrt vizet kiváló, természetes telt ízzel és   egészségmegőrző magnéziumionokkal gazdagítja. A leszűrt víz nem csak a mindennapi ivásra, hanem a hideg-meleg italok, ételek elkészítésére is alkalmas. A remek ízeket főleg a tea és kávé szerelmesei értékelik majd. Műszaki adatok: a csomagolás 1x szűrőbetétet tartalmaz mosogatógépben tisztítható az automata számláló egységet tartalmazó fedél nélkül keskeny kialakítású, gond nélkül elfér akár a hűtőajtóban is praktikus automatikus töltőnyílás a feldelén az egyszerű töltés érdekében a vízszűrő kancsó Olaszországban, szűrők Ausztriában készültekA szűrő a vízből  eltávolítja a káros anyagokat, például a nehézfémeket (kadmium, ólom, cink és réz jelenléte esetén) és más nemkívánatos anyagokat, mint például a vízkő, a klór és a káros szerves vegyületek, amelyek rontják a víz ízét.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék BWT SLIM vízszűrő kancsó 3,6 l + 1 szűrőbetét mert kedvező ár 4 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Vízszűrő kancsók.

Reviews BWT SLIM vízszűrő kancsó 3,6 l + 1 szűrőbetét
Termék felülvizsgálata BWT SLIM vízszűrő kancsó 3,6 l + 1 szűrőbetét

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a BWT SLIM vízszűrő kancsó 3,6 l + 1 szűrőbetét -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából BWT vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket BWT SLIM vízszűrő kancsó 3,6 l + 1 szűrőbetét és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok BWT SLIM vízszűrő kancsó 3,6 l + 1 szűrőbetét BWT

További termékképek, részletesebb leírások BWT SLIM vízszűrő kancsó 3,6 l + 1 szűrőbetét és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu BWT, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó BWT
- code EAN 9022001901149
- a termék kategóriában van Vízszűrő kancsók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

BWT SLIM vízszűrő kancsó 3,6 l + 1 szűrőbetét Vízszűrő kancsók
4 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Vízszűrő kancsók BWT

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (BWT SLIM vízszűrő kancsó 3,6 l + 1 szűrőbetét) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (BWT), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 9022001901149 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Vízszűrő kancsók - További termékek megtekintése