Vélemények BWT Vida vízszűrő kancsó 2,6 l, mechanikus kijelző és termékinformációk

Terméknév: BWT Vida vízszűrő kancsó 2,6 l, mechanikus kijelző Vízszűrő kancsók BWT

Termékleírás:  A magnéziummal enyhén mineralizált víz ízletesebb és egészségesebb. Egyedi szabadalmaztatott BWT szűrő betét, amely magnézium mineralizálóval javítsa a szűrt víz ízét. A vízbe értékes magnéziumot juttat, amely jótékony hatással van szervezetünkre. Alkalmas a mindennapos fogyasztásra, továbbá hideg és meleg italok, ételek készítésére is. Nagyszerű ízét a tea- és kávéfogyasztók fogják értékelni.   A szűrés segítségével eltávolíthatjuk a vízből a káros anyagokat, pl. a nehéz fémeket (kadmium, ólom, cink és a réz is jelen vannak a vízben), és további nem kívánatos anyagot, pl. a vízkӧvet, klórt és káros szerves vegyületeit, amelyek rontsák a víz ízét. Technikai paraméterek és jellemzők: -          A csomagolás tartalma: 1x BWT VIDA 2,6 l vízszűrő kancsó + 1x BWT szűrő betét -          Szűri az ivóvizet és hasznos magnézium iontokkal gazdagítja -          Magnesium Mineralizer – Magnézium mineralizáló -          A szűrő kapacitása: 120 l szűr víz/28 nap -          Mechanikus szűrőcsere jelző -          Szűrő betét típusa: kompatibilis minden ovális szűrő-rendszerrel (Brita MAXTRA, LAICA Biflux, DAFI Unimax típusok) ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék BWT Vida vízszűrő kancsó 2,6 l, mechanikus kijelző mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Vízszűrő kancsók.

Reviews BWT Vida vízszűrő kancsó 2,6 l, mechanikus kijelző
Termék felülvizsgálata BWT Vida vízszűrő kancsó 2,6 l, mechanikus kijelző

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a BWT Vida vízszűrő kancsó 2,6 l, mechanikus kijelző -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából BWT vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket BWT Vida vízszűrő kancsó 2,6 l, mechanikus kijelző és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok BWT Vida vízszűrő kancsó 2,6 l, mechanikus kijelző BWT

További termékképek, részletesebb leírások BWT Vida vízszűrő kancsó 2,6 l, mechanikus kijelző és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu BWT, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó BWT
- code EAN 9022001903211
- a termék kategóriában van Vízszűrő kancsók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

BWT Vida vízszűrő kancsó 2,6 l, mechanikus kijelző Vízszűrő kancsók
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Vízszűrő kancsók BWT

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (BWT Vida vízszűrő kancsó 2,6 l, mechanikus kijelző) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (BWT), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 9022001903211 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Vízszűrő kancsók - További termékek megtekintése