Vélemények Callaway Solid Polo Shirt Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Callaway Solid Polo Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha Callaway

Termékleírás: Callaway Solid Polo Shirt Junior Boys Update your on-course attire with the Solid Polo Shirt from Callaway. Crafted with short sleeves and a 3 button placket, this piece is perfect for young golfers. Design is complete with inbuilt sun protection and opti-dri technology. > Polo shirt > Short sleeves > 3 button placket > Fold down collar > Opti-dri technology > Stretch-fit > Sun protection > Split hem > Callaway branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Callaway Solid Polo Shirt Junior Boys mert kedvező ár 15 849 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Callaway Solid Polo Shirt Junior Boys
Termék felülvizsgálata Callaway Solid Polo Shirt Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Callaway Solid Polo Shirt Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Callaway vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Callaway Solid Polo Shirt Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Callaway Solid Polo Shirt Junior Boys Callaway

További termékképek, részletesebb leírások Callaway Solid Polo Shirt Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Callaway, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 849 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Callaway
- code EAN 2361077011756
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Callaway Solid Polo Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha
15 849 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Callaway

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Callaway Solid Polo Shirt Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Callaway), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2361077011756 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése