Vélemények Callaway Stretch Golf Polo Shirt Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Callaway Stretch Golf Polo Shirt Junior Girls Gyermek golf ruházat Callaway

Termékleírás: Callaway Stretch Golf Polo Shirt Junior Girls Always be at your best in this Junior Girls Callaway Stretch Golf Polo Shirt. It is perfect on-course attire thanks to a stretch construction that allows full range of motion. Opti-Dri technology wicks moisture away from the skin - leaving the wearer feeling cool, dry and comfortable. The look is completed with short sleeves and embroidered Callaway branding. > Junior girls polo shirt > Short sleeves > Fold over collar > Three button placket > Split hem > Stretch > Opti-Dri technology > Embroidered Callaway branding > 91% polyester, 9% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Callaway Stretch Golf Polo Shirt Junior Girls mert kedvező ár 15 849 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek golf ruházat.

Reviews Callaway Stretch Golf Polo Shirt Junior Girls
Termék felülvizsgálata Callaway Stretch Golf Polo Shirt Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Callaway Stretch Golf Polo Shirt Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Callaway vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Callaway Stretch Golf Polo Shirt Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Callaway Stretch Golf Polo Shirt Junior Girls Callaway

További termékképek, részletesebb leírások Callaway Stretch Golf Polo Shirt Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Callaway, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 849 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Callaway
- code EAN 2361071061955
- a termék kategóriában van Gyermek golf ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Callaway Stretch Golf Polo Shirt Junior Girls Gyermek golf ruházat
15 849 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek golf ruházat Callaway

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Callaway Stretch Golf Polo Shirt Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Callaway), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2361071061955 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek golf ruházat - További termékek megtekintése