Vélemények Calvin Klein Core Neon Swim Shorts és termékinformációk

Terméknév: Calvin Klein Core Neon Swim Shorts Sort Calvin Klein

Termékleírás: Core Neon Swim Shorts by Calvin Klein > Swim shorts > Junior > Elasticated waist > Drawstring fastening > Side open pockets > Calvin Klein branding > Inner mesh lining > Hand wash only > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Calvin Klein Core Neon Swim Shorts mert kedvező ár 8 223 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sort.

Reviews Calvin Klein Core Neon Swim Shorts
Termék felülvizsgálata Calvin Klein Core Neon Swim Shorts

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Calvin Klein Core Neon Swim Shorts -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Calvin Klein vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Calvin Klein Core Neon Swim Shorts és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Calvin Klein Core Neon Swim Shorts Calvin Klein

További termékképek, részletesebb leírások Calvin Klein Core Neon Swim Shorts és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Calvin Klein, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 223 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Calvin Klein
- code EAN 2351043181750
- a termék kategóriában van Sort


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Calvin Klein Core Neon Swim Shorts Sort
8 223 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sort Calvin Klein

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Calvin Klein Core Neon Swim Shorts) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Calvin Klein), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2351043181750 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sort - További termékek megtekintése