Vélemények Campeggio összecsukható szék, bézs és termékinformációk

Terméknév: Campeggio összecsukható szék, bézs Kiegészítők utazáshoz

Termékleírás:  Szerezze be Ön is ezt a praktikus, összerakható széket, amely nagyszerű segítőtársnak bizonyul majd a kempingezés vagy horgászat során. A kartámasz még kényelmesebbé teszi az ülést, az egyik támlán pedig praktikus pohártartó is elhelyezésre került.   A szék váza fémből készült. Pánttal rendelkező poliészter zsákban szállítjuk a könnyű kezelhetőség érdekében. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Campeggio összecsukható szék, bézs mert kedvező ár 3 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kiegészítők utazáshoz.

Reviews Campeggio összecsukható szék, bézs
Termék felülvizsgálata Campeggio összecsukható szék, bézs

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Campeggio összecsukható szék, bézs -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Campeggio összecsukható szék, bézs és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Campeggio összecsukható szék, bézs

További termékképek, részletesebb leírások Campeggio összecsukható szék, bézs és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Kiegészítők utazáshoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Campeggio összecsukható szék, bézs Kiegészítők utazáshoz
3 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kiegészítők utazáshoz

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Campeggio összecsukható szék, bézs) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kiegészítők utazáshoz - További termékek megtekintése