Vélemények Cane állateledel-tartó doboz, piros és termékinformációk

Terméknév: Cane állateledel-tartó doboz, piros Kutyatálak

Termékleírás:  Ez a praktikus tápadagoló doboz zárható fedéllel rendelkezik. Ennek köszönhetően a granulátum nem szárad ki és jobban megőrzi a tulajdonságait és tápértékét. A granulátum aromája ugyanakkor nem kerül ki a környezetbe.   A kutyás és cicás mintájú eredeti és vicces motívuma kiválóan egészíti ki ugyanazon terméksorozat tálkáját. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Cane állateledel-tartó doboz, piros mert kedvező ár 1 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kutyatálak.

Reviews Cane állateledel-tartó doboz, piros
Termék felülvizsgálata Cane állateledel-tartó doboz, piros

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Cane állateledel-tartó doboz, piros -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Cane állateledel-tartó doboz, piros és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Cane állateledel-tartó doboz, piros

További termékképek, részletesebb leírások Cane állateledel-tartó doboz, piros és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8719202390285
- a termék kategóriában van Kutyatálak


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Cane állateledel-tartó doboz, piros Kutyatálak
1 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kutyatálak

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Cane állateledel-tartó doboz, piros) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8719202390285 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kutyatálak - További termékek megtekintése