Vélemények Canterbury VapoDri T Shirt Mens és termékinformációk

Terméknév: Canterbury VapoDri T Shirt Mens Férfi ruházat Canterbury

Termékleírás: Canterbury VapoDri T Shirt Mens The Canterbury VapoDri T Shirt is a lightweight construction which benefits from VapodDri moisture wicking properties to keep you feeling cool and drier for longer. Its short sleeve design is teamed with a rounded neckline and flat lock seams to ensure a comfortable fit that does not chafe or irritate the skin. The T Shirt is complete with a printed Canterbury logo to the front of the chest to finish the look off. > T Shirt > Round neck > Short sleeves > Lightweight > VapoDri technology > Flat lock seams > Printed logo to front of chest > Canterbury branding > 60% cotton, 40% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Canterbury VapoDri T Shirt Mens mert kedvező ár 6 699 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Canterbury VapoDri T Shirt Mens
Termék felülvizsgálata Canterbury VapoDri T Shirt Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Canterbury VapoDri T Shirt Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Canterbury vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Canterbury VapoDri T Shirt Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Canterbury VapoDri T Shirt Mens Canterbury

További termékképek, részletesebb leírások Canterbury VapoDri T Shirt Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Canterbury, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 699 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Canterbury
- code EAN 2389105254708
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Canterbury VapoDri T Shirt Mens Férfi ruházat
6 699 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Canterbury

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Canterbury VapoDri T Shirt Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Canterbury), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2389105254708 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése