Vélemények Carnaby lépcsőszőnyeg, zöld, 24 x 65 cm és termékinformációk

Terméknév: Carnaby lépcsőszőnyeg, zöld, 24 x 65 cm Lépcsőszőnyeg

Termékleírás: A lépcsőszőnyeg a belső tér modern kiegészítője,  egyúttal pedig megakadályozza a lépcső kopását és sérülését. A szőnyeg alján öntapadó szalag található, amelynek köszönhetően jobban tapad a lépcsőhöz és megakadályozza a csúszásveszélyt. Mindegyik szőnyeg varrással van szegélyezve és szilárd éllel rendelkezik. A szőnyegek minden típusa puha kefével és szappannal vagy mosóporral tisztítható. A megadott méreteknél egy 4 cm-es szegélyes éllel kell számolni, ezáltal csökken a megadott lépőfelület. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Carnaby lépcsőszőnyeg, zöld, 24 x 65 cm mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Lépcsőszőnyeg.

Reviews Carnaby lépcsőszőnyeg, zöld, 24 x 65 cm
Termék felülvizsgálata Carnaby lépcsőszőnyeg, zöld, 24 x 65 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Carnaby lépcsőszőnyeg, zöld, 24 x 65 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Carnaby lépcsőszőnyeg, zöld, 24 x 65 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Carnaby lépcsőszőnyeg, zöld, 24 x 65 cm

További termékképek, részletesebb leírások Carnaby lépcsőszőnyeg, zöld, 24 x 65 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Lépcsőszőnyeg


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Carnaby lépcsőszőnyeg, zöld, 24 x 65 cm Lépcsőszőnyeg
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Lépcsőszőnyeg

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Carnaby lépcsőszőnyeg, zöld, 24 x 65 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Lépcsőszőnyeg - További termékek megtekintése