Vélemények Carol fürdőszobaszőnyeg, világosszürke, 50 x 80 cm és termékinformációk

Terméknév: Carol fürdőszobaszőnyeg, világosszürke, 50 x 80 cm Darabszőnyeg

Termékleírás: A Carol kilépő szőnyeg kedves meglepetést okoz a nyúlszőr utánzatú szálaival. Ezenfelül a hátoldalán található csúszásmentes réteggel nem csúszik a padlón. A szőnyeg rendkívül kellemes tapintású. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Carol fürdőszobaszőnyeg, világosszürke, 50 x 80 cm mert kedvező ár 3 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Darabszőnyeg.

Reviews Carol fürdőszobaszőnyeg, világosszürke, 50 x 80 cm
Termék felülvizsgálata Carol fürdőszobaszőnyeg, világosszürke, 50 x 80 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Carol fürdőszobaszőnyeg, világosszürke, 50 x 80 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Carol fürdőszobaszőnyeg, világosszürke, 50 x 80 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Carol fürdőszobaszőnyeg, világosszürke, 50 x 80 cm

További termékképek, részletesebb leírások Carol fürdőszobaszőnyeg, világosszürke, 50 x 80 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595182116530
- a termék kategóriában van Darabszőnyeg


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Carol fürdőszobaszőnyeg, világosszürke, 50 x 80 cm Darabszőnyeg
3 095 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Darabszőnyeg

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Carol fürdőszobaszőnyeg, világosszürke, 50 x 80 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595182116530 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Darabszőnyeg - További termékek megtekintése