Vélemények Cars Lightening Mc Queen formázott párna, 37 x 22 cm és termékinformációk

Terméknév: Cars Lightening Mc Queen formázott párna, 37 x 22 cm Gyermek kispárnák Jerry Fabrics

Termékleírás: Formázott párna a kedvenc mesefigurák mintájával, amelyet gyermekei garantáltan megkedvelnek. A párna ráadásul minden gyermek szobájának nagyszerű kiegészítőjévé válik. Töltettel rendelkezik, amely erősen be van varrva a belsejébe. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Cars Lightening Mc Queen formázott párna, 37 x 22 cm mert kedvező ár 1 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek kispárnák.

Reviews Cars Lightening Mc Queen formázott párna, 37 x 22 cm
Termék felülvizsgálata Cars Lightening Mc Queen formázott párna, 37 x 22 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Cars Lightening Mc Queen formázott párna, 37 x 22 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Jerry Fabrics vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Cars Lightening Mc Queen formázott párna, 37 x 22 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Cars Lightening Mc Queen formázott párna, 37 x 22 cm Jerry Fabrics

További termékképek, részletesebb leírások Cars Lightening Mc Queen formázott párna, 37 x 22 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Jerry Fabrics, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Jerry Fabrics
- code EAN 8592753014196
- a termék kategóriában van Gyermek kispárnák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Cars Lightening Mc Queen formázott párna, 37 x 22 cm Gyermek kispárnák
1 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek kispárnák Jerry Fabrics

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Cars Lightening Mc Queen formázott párna, 37 x 22 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Jerry Fabrics), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592753014196 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek kispárnák - További termékek megtekintése