Vélemények Case ROXY WHAT A DAY és termékinformációk

Terméknév: Case ROXY WHAT A DAY Ajándéktárgyak Roxy

Termékleírás: Roxy case, perfect for your day-to-day memos. strong buckles will hold all your papers separate space for your writing tools 2 slots for credit cards transparent part for other documents Material: 100% polyester... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Case ROXY WHAT A DAY mert kedvező ár 6 096 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Ajándéktárgyak.

Reviews Case ROXY WHAT A DAY
Termék felülvizsgálata Case ROXY WHAT A DAY

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Case ROXY WHAT A DAY -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Roxy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Case ROXY WHAT A DAY és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Case ROXY WHAT A DAY Roxy

További termékképek, részletesebb leírások Case ROXY WHAT A DAY és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Roxy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 096 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Roxy
- code EAN 3613373809261
- a termék kategóriában van Ajándéktárgyak


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Case ROXY WHAT A DAY Ajándéktárgyak
6 096 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Ajándéktárgyak Roxy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Case ROXY WHAT A DAY) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Roxy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373809261 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Ajándéktárgyak - További termékek megtekintése