Vélemények Cattara Lapát ӧsszerakható fém, 46 cm és termékinformációk

Terméknév: Cattara Lapát ӧsszerakható fém, 46 cm Kiegészítők utazáshoz Cattara

Termékleírás:  Ez a lapát tárolóhuzatban ideális társ minden kempingezőnek, horgásznak, kincskeresőnek és a kültéri tevékenységek kedvelőinek. A lapát használható, mint klasszikus lapát, de használható pl. fűrészelésre és kapálásra is. A lapát kӧnnyedén ӧsszerakható. Helyezze fel a lapát részt, és a nyélen található anya csavarásával rӧgzítse. A fogónak hárszӧg alakja van, így kényelmesen és biztonságosan használható. Erős és ellenálló fekete textil tárolóhuzatban kínáljuk. A lapát teljesen szétszerelhető és részei egyszerűen tisztíthatóak. Technikai jellemzők Méret a tárolóhuzatban 15 x 21 x 4 cm Méret ӧsszerakott állapotban 12 x 19 cm A lapát rész méretei 12 x 15,5 cm A lapát rész vastagsága 1,5 mm  ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Cattara Lapát ӧsszerakható fém, 46 cm mert kedvező ár 2 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kiegészítők utazáshoz.

Reviews Cattara Lapát ӧsszerakható fém, 46 cm
Termék felülvizsgálata Cattara Lapát ӧsszerakható fém, 46 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Cattara Lapát ӧsszerakható fém, 46 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Cattara vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Cattara Lapát ӧsszerakható fém, 46 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Cattara Lapát ӧsszerakható fém, 46 cm Cattara

További termékképek, részletesebb leírások Cattara Lapát ӧsszerakható fém, 46 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Cattara, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Cattara
- code EAN 8591686132731
- a termék kategóriában van Kiegészítők utazáshoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Cattara Lapát ӧsszerakható fém, 46 cm Kiegészítők utazáshoz
2 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kiegészítők utazáshoz Cattara

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Cattara Lapát ӧsszerakható fém, 46 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Cattara), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591686132731 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kiegészítők utazáshoz - További termékek megtekintése