Vélemények Cattara Önfelfújódó camping matrac kék, és termékinformációk

Terméknév: Cattara Önfelfújódó camping matrac kék, Kempingmatracok és matracok Cattara

Termékleírás: Az önfelfújódó camping matrac belsejét nyíltcellás memóriahab tölti ki, mely légmentesen záró szövettel van bevonva. Ez a hab a szelep kinyitását követően magába szívja a levegőt, így gyorsan felveszi a matrac eredeti alakját. Összecsomagolásnál a szelepet ki kell nyitni, a matracot pedig lábtól a fejrész felé súlyunkkal rátámaszkodva fel kell göngyölíteni, majd a szelepet könnyen megszorítani. Ennek köszönhetően összecsomagolt állapotban sokkal kisebb, mint a többi camping habmatrac. Az összecsomagolt matrac méretei: 64 x 15 cm.A matrac méreteinek köszönhetően magasabb személyeknek is ideális.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Cattara Önfelfújódó camping matrac kék, mert kedvező ár 11 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kempingmatracok és matracok.

Reviews Cattara Önfelfújódó camping matrac kék,
Termék felülvizsgálata Cattara Önfelfújódó camping matrac kék,

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Cattara Önfelfújódó camping matrac kék, -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Cattara vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Cattara Önfelfújódó camping matrac kék, és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Cattara Önfelfújódó camping matrac kék, Cattara

További termékképek, részletesebb leírások Cattara Önfelfújódó camping matrac kék, és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Cattara, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Cattara
- code EAN 8591686133240
- a termék kategóriában van Kempingmatracok és matracok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Cattara Önfelfújódó camping matrac kék,  Kempingmatracok és matracok
11 095 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kempingmatracok és matracok Cattara

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Cattara Önfelfújódó camping matrac kék, ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Cattara), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591686133240 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.