Vélemények Character Childrens Aqua Water Shoes és termékinformációk

Terméknév: Character Childrens Aqua Water Shoes Lábbielik vízbe Character

Termékleírás: Character Aqua Shoes Childrens These Character Aqua Shoes are ideal for any youngster to wear whilst paddling in the pool or at the beach. The shoes offers comfort and protection whilst they are on the go and benefit from an easy slip on style to make them easy to put on. The textured sole on the base of the shoe provides exceptional grip for any active youngster. > Aqua Shoes > Childrens > Slip on style > Rear and top pull toggle > Textured sole > Character design > Upper: synthetic, textile > Inner: textile > Sole: synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Character Childrens Aqua Water Shoes mert kedvező ár 3 990 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Lábbielik vízbe.

Reviews Character Childrens Aqua Water Shoes
Termék felülvizsgálata Character Childrens Aqua Water Shoes

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Character Childrens Aqua Water Shoes -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Character vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Character Childrens Aqua Water Shoes és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Character Childrens Aqua Water Shoes Character

További termékképek, részletesebb leírások Character Childrens Aqua Water Shoes és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Character, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 990 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Character
- code EAN 2225037901009
- a termék kategóriában van Lábbielik vízbe


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Character Childrens Aqua Water Shoes Lábbielik vízbe
3 990 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Lábbielik vízbe Character

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Character Childrens Aqua Water Shoes) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Character), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2225037901009 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Lábbielik vízbe - További termékek megtekintése