Vélemények Character Hard Boots Unisex Infants és termékinformációk

Terméknév: Character Hard Boots Unisex Infants Gyermek cipők Character

Termékleírás: Character Hard Boots Unisex Infants These Character Hard Boots are designed with a ankle length style that features a sturdy upper construction with a lace up fastening and padded ankle collar and tongue. Its rugged sole offer traction to floor surfaces as you walk. These boots are complete with a recognisable design that features reflective detail to complete the overall look that your little one will love! > Boots > Ankle length > Lace up fastening to front > Rounded toe > Chunky midsole > Padded ankle collar > Cushioned foot bed > Reflective detail > Character branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Character Hard Boots Unisex Infants mert kedvező ár 9 853 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek cipők.

Reviews Character Hard Boots Unisex Infants
Termék felülvizsgálata Character Hard Boots Unisex Infants

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Character Hard Boots Unisex Infants -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Character vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Character Hard Boots Unisex Infants és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Character Hard Boots Unisex Infants Character

További termékképek, részletesebb leírások Character Hard Boots Unisex Infants és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Character, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 853 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Character
- code EAN 2024017110802
- a termék kategóriában van Gyermek cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Character Hard Boots Unisex Infants Gyermek cipők
9 853 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek cipők Character

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Character Hard Boots Unisex Infants) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Character), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2024017110802 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek cipők - További termékek megtekintése