Vélemények Character Run Trainers Infants és termékinformációk

Terméknév: Character Run Trainers Infants Gyermek futócipők Character

Termékleírás: Character Run Trainers Infants Keep your little one running around with the Character Run Trainers, crafted with a cushioned insole and padded ankle collar along with elasticated laces and a single touch and close strap for a comfortable and secure fit, completed with a large graphic print to the side. > Kids trainers > Elasticated laces > Single touch and close strap > Cushioned insole > Padded ankle collar > Textured outsole > Character detail > Upper: textile/synthetic, inner: textile, sole: synthetic > Wipe clean with a damp cloth... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Character Run Trainers Infants mert kedvező ár 4 519 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek futócipők.

Reviews Character Run Trainers Infants
Termék felülvizsgálata Character Run Trainers Infants

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Character Run Trainers Infants -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Character vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Character Run Trainers Infants és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Character Run Trainers Infants Character

További termékképek, részletesebb leírások Character Run Trainers Infants és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Character, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 519 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Character
- code EAN 2024009910601
- a termék kategóriában van Gyermek futócipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Character Run Trainers Infants Gyermek futócipők
4 519 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek futócipők Character

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Character Run Trainers Infants) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Character), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2024009910601 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek futócipők - További termékek megtekintése