Vélemények Character Single Boxer Infant Boys és termékinformációk

Terméknév: Character Single Boxer Infant Boys Modern és elegáns ruha Character

Termékleírás: Single Infant Boys Boxer These Single Boxers are a stretchy construction and feature an elasticated waistband and flat lock seams for added comfort. A recognisable character design is displayed on these boxers for a striking finish. > Infant boy's boxer shorts > 1 pair > Elasticated waist > Flat lock seams > Fun character print design > Detail to the waistband > Keep away from fire > 95% Cotton, 5% Elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Character Single Boxer Infant Boys mert kedvező ár 1 767 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Character Single Boxer Infant Boys
Termék felülvizsgálata Character Single Boxer Infant Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Character Single Boxer Infant Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Character vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Character Single Boxer Infant Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Character Single Boxer Infant Boys Character

További termékképek, részletesebb leírások Character Single Boxer Infant Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Character, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 767 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Character
- code EAN 2422003891351
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Character Single Boxer Infant Boys Modern és elegáns ruha
1 767 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Character

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Character Single Boxer Infant Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Character), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2422003891351 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése