Vélemények Character Swim Bag Unisex Infant és termékinformációk

Terméknév: Character Swim Bag Unisex Infant Sporttáska Character

Termékleírás: Character Swim Bag Unisex Infant Swimming can be a stylish affair with this Character Swim Bag, designed with a touch and close adjustable strap and all over character print design in a durable and waterproof wear, with two popper fastenings to the top. > Infant swimming bag > Touch and close adjustable strap > All over character print design > Durable > Waterproof > 2 popper fastenings to top > H:38cm x W 29cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Character Swim Bag Unisex Infant mert kedvező ár 2 434 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sporttáska.

Reviews Character Swim Bag Unisex Infant
Termék felülvizsgálata Character Swim Bag Unisex Infant

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Character Swim Bag Unisex Infant -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Character vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Character Swim Bag Unisex Infant és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Character Swim Bag Unisex Infant Character

További termékképek, részletesebb leírások Character Swim Bag Unisex Infant és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Character, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 434 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Character
- code EAN 2710196920003
- a termék kategóriában van Sporttáska


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Character Swim Bag Unisex Infant Sporttáska
2 434 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sporttáska Character

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Character Swim Bag Unisex Infant) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Character), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2710196920003 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sporttáska - További termékek megtekintése