Vélemények Children Sweater LOAP GRINGO és termékinformációk

Terméknév: Children Sweater LOAP GRINGO Modern és elegáns ruha LOAP

Termékleírás: The GRINGO children's outdoor zipped sweater with a collar is among lightweight sweaters (210g/m2), that are great to wear under a vest or a jacket for outdoors with friends or peaceful family walks during the autumn. This sports sweater practically barely absorbs water and if you do get wet, you will dry out quickly. It’s easy to maintain, it doesn’t crease and it’s stain-resistant, for example from perspiration. With two practical side pockets. Wash at 30 °C with fabric softener.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Children Sweater LOAP GRINGO mert kedvező ár 5 651 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Children Sweater LOAP GRINGO
Termék felülvizsgálata Children Sweater LOAP GRINGO

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Children Sweater LOAP GRINGO -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából LOAP vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Children Sweater LOAP GRINGO és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Children Sweater LOAP GRINGO LOAP

További termékképek, részletesebb leírások Children Sweater LOAP GRINGO és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu LOAP, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 651 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó LOAP
- code EAN 8592946713387
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Children Sweater LOAP GRINGO Modern és elegáns ruha
5 651 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha LOAP

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Children Sweater LOAP GRINGO) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (LOAP), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592946713387 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése