Vélemények Christmas Tree világító ragasztható LED dekoráció és termékinformációk

Terméknév: Christmas Tree világító ragasztható LED dekoráció Dekoráció

Termékleírás: Szerezze be ezt a gyönyörű világító LED dekorációt karácsonyfa hulló hópelyhekkel kivitelben, amit fel lehet ragasztani az ablakra vagy bármilyen sima felületre. Ez a dísz biztosan felélénkít minden belteret és igazi karácsonyi hangulatot teremt. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Christmas Tree világító ragasztható LED dekoráció mert kedvező ár 2 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Dekoráció.

Reviews Christmas Tree világító ragasztható LED dekoráció
Termék felülvizsgálata Christmas Tree világító ragasztható LED dekoráció

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Christmas Tree világító ragasztható LED dekoráció -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Christmas Tree világító ragasztható LED dekoráció és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Christmas Tree világító ragasztható LED dekoráció

További termékképek, részletesebb leírások Christmas Tree világító ragasztható LED dekoráció és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8711295487644
- a termék kategóriában van Dekoráció


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Christmas Tree világító ragasztható LED dekoráció Dekoráció
2 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Dekoráció

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Christmas Tree világító ragasztható LED dekoráció) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8711295487644 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Dekoráció - További termékek megtekintése