Vélemények Cica textil kosár, 34 x 34 cm és termékinformációk

Terméknév: Cica textil kosár, 34 x 34 cm Konyharuhák

Termékleírás: Ez az asztali textil kosár minden étkező elválaszthatatlan részévé válik. A kosarat ötletes motívum és dekor masnik díszítik a sarkaiban. Apró kiegészítők segítségével alakítson ki kényelemmel és szeretettel teli otthont! Konyháját ráadásul ugyanolyan stílusú további termékekkel is feldíszítheti, amelyeket megtalál kínálatunkban. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Cica textil kosár, 34 x 34 cm mert kedvező ár 1 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Konyharuhák.

Reviews Cica textil kosár, 34 x 34 cm
Termék felülvizsgálata Cica textil kosár, 34 x 34 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Cica textil kosár, 34 x 34 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Cica textil kosár, 34 x 34 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Cica textil kosár, 34 x 34 cm

További termékképek, részletesebb leírások Cica textil kosár, 34 x 34 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595556437308
- a termék kategóriában van Konyharuhák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Cica textil kosár, 34 x 34 cm Konyharuhák
1 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Konyharuhák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Cica textil kosár, 34 x 34 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595556437308 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Konyharuhák - További termékek megtekintése