Vélemények Cipőtartó ülőkével, 2-szintes, fehér és termékinformációk

Terméknév: Cipőtartó ülőkével, 2-szintes, fehér Cipősszekrények és puffok

Termékleírás: Szüksége van egy cipőtartóra és egy helyre, ahol leülhet a cipőváltás során? Ez a praktikus, zsámollyal rendelkező modell mindkettőről gondoskodik. A zsámoly szürke műbőr bevonattal rendelkezik, maga a cipőtartó szerkezete pedig fémből és fából készül. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Cipőtartó ülőkével, 2-szintes, fehér mert kedvező ár 17 245 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Cipősszekrények és puffok.

Reviews Cipőtartó ülőkével, 2-szintes, fehér
Termék felülvizsgálata Cipőtartó ülőkével, 2-szintes, fehér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Cipőtartó ülőkével, 2-szintes, fehér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Cipőtartó ülőkével, 2-szintes, fehér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Cipőtartó ülőkével, 2-szintes, fehér

További termékképek, részletesebb leírások Cipőtartó ülőkével, 2-szintes, fehér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 17 245 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8591957788506
- a termék kategóriában van Cipősszekrények és puffok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Cipőtartó ülőkével, 2-szintes, fehér Cipősszekrények és puffok
17 245 Ft
Az áruk elérhetősége
24.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Cipősszekrények és puffok

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Cipőtartó ülőkével, 2-szintes, fehér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591957788506 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Cipősszekrények és puffok - További termékek megtekintése