Vélemények Colmar 0434 Ski Pants Ladies és termékinformációk

Terméknév: Colmar 0434 Ski Pants Ladies Modern és elegáns ruha Colmar

Termékleírás: Colmar 0434 Ski Pants Ladies The Colmar 0434 Ski Pants are designed with a belt, zip fly and articulated knees. The padded, protective construction also has a waterproof 20000mm protection (WaterShield). > Ladies ski pants > Button fastening > Zip fly > Includes belt > 2 front zip pockets > Articulated knees > Padded construct > Teflon EcolElite > WaterShield 20000mm > Colmar branding > 100% Polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Colmar 0434 Ski Pants Ladies mert kedvező ár 61 997 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Colmar 0434 Ski Pants Ladies
Termék felülvizsgálata Colmar 0434 Ski Pants Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Colmar 0434 Ski Pants Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Colmar vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Colmar 0434 Ski Pants Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Colmar 0434 Ski Pants Ladies Colmar

További termékképek, részletesebb leírások Colmar 0434 Ski Pants Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Colmar, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 61 997 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Colmar
- code EAN 2404162013904
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Colmar 0434 Ski Pants Ladies Modern és elegáns ruha
61 997 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Colmar

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Colmar 0434 Ski Pants Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Colmar), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2404162013904 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése