Vélemények Colmar Ski Suit Set Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Colmar Ski Suit Set Junior Boys Fiú együttes Colmar

Termékleírás: Colmar Ski Suit Set Junior Boys The Kids Colmar Ski Suit Set has been crafted with a laminated polyurethane membrane that gives the set a water proof rating of 15,000mm as well as allowing for complete breathability. A powder skirt, stretch cuffs, adjustable sleeves to the jacket as well as snow proof gaiters, pre-shaped knees and an adjustable waistband to the sallopettes provides a comfortable fit that makes it ideal for hitting the powder. > Kids ski suit > 2 pieces > Ski jacket > Powder skirt > Fleece inner collar > Stretch cuffs > Adjustable sleeves > Inner pockets > Ski pass pocket > Detachable hood > 15,000mm water proof rating > Water resistant front zip > Colemar branding > 100% polyester > Machine washable > Ski pants > Snow proof gaiters > Pre-shaped knees > Adjustable waistband > Water repellent Teflon EcoElite treatment > Free from PFC > Removable braces > Reflective detail > Padded > Colemar branding > 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Colmar Ski Suit Set Junior Boys mert kedvező ár 88 953 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fiú együttes.

Reviews Colmar Ski Suit Set Junior Boys
Termék felülvizsgálata Colmar Ski Suit Set Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Colmar Ski Suit Set Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Colmar vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Colmar Ski Suit Set Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Colmar Ski Suit Set Junior Boys Colmar

További termékképek, részletesebb leírások Colmar Ski Suit Set Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Colmar, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 88 953 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Colmar
- code EAN 2408179701458
- a termék kategóriában van Fiú együttes


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Colmar Ski Suit Set Junior Boys Fiú együttes
88 953 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Fiú együttes Colmar

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Colmar Ski Suit Set Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Colmar), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2408179701458 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.