Vélemények Columbia Bugaboo Ski Pants Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Columbia Bugaboo Ski Pants Junior Boys Modern és elegáns ruha Columbia

Termékleírás: Columbia Bugaboo Ski Pants Junior Boys Keep warm on the slopes in the Columbia Bugaboo Ski Pants. The boy's skiwear is designed for extended use across seasons, thanks to the internal pant grow system, fitting for longer! The pants themselves are also crafted with Omni-Technology, making them breathable and guaranteed waterproof, Omni-Heat reflective elements ensure to maintain your warmth, and not a sweaty composure. A Columbia logo provides the branded element. > Boy's ski pants > Belt loops > Button waistband > Zip fly > 2 front zip pockets > 1 leg pocket > Reflective detailing > Closed hem > Omni-Tech (breathable and guaranteed waterproof) > Critically taped-seams > Internal pant grow system for kids (extending use) > Columbia branding > Shell: 100% Polyamide > Insert/lining/insulation: 100% Polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Columbia Bugaboo Ski Pants Junior Boys mert kedvező ár 36 144 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Columbia Bugaboo Ski Pants Junior Boys
Termék felülvizsgálata Columbia Bugaboo Ski Pants Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Columbia Bugaboo Ski Pants Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Columbia vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Columbia Bugaboo Ski Pants Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Columbia Bugaboo Ski Pants Junior Boys Columbia

További termékképek, részletesebb leírások Columbia Bugaboo Ski Pants Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Columbia, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 36 144 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Columbia
- code EAN 2408067122150
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Columbia Bugaboo Ski Pants Junior Boys Modern és elegáns ruha
36 144 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Columbia

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Columbia Bugaboo Ski Pants Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Columbia), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2408067122150 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése