Vélemények Columbia Powder Ski Pants Ladies és termékinformációk

Terméknév: Columbia Powder Ski Pants Ladies Modern és elegáns ruha Columbia

Termékleírás: Columbia Powder Ski Pants Ladies Look on point, on the piste in the Columbia Powder Ski Pants. Designed with belt loops, and a popper button, fleece-lined waistband and zip fly for easy comfort. Two inner leg zips reveal mesh ventilation, which work with Omni-Heat to maintain warmth, not sweat, keeping you cool and comfortable. An elasticated ankle cuff acts as a snow barrier, whilst pockets create an easy valuables storage solution. > Ladies ski pants > Fleece lined waistband > Belt loops > Popper button waistband > Zip fly > 2 front zip pockets > Inner leg zip ventilation > Elasticated ankle cuff > Popper and zip fastening hem > Omni-Heat > Columbia branding > Shell: 87% Polyamide, 13% Elastane > Trim/lining: 100% Polyester > Stretch lining: 85% Polyester, 15% Elastane > Insulation: 100% Recycled polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Columbia Powder Ski Pants Ladies mert kedvező ár 75 470 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Columbia Powder Ski Pants Ladies
Termék felülvizsgálata Columbia Powder Ski Pants Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Columbia Powder Ski Pants Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Columbia vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Columbia Powder Ski Pants Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Columbia Powder Ski Pants Ladies Columbia

További termékképek, részletesebb leírások Columbia Powder Ski Pants Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Columbia, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 75 470 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Columbia
- code EAN 2404107223504
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Columbia Powder Ski Pants Ladies Modern és elegáns ruha
75 470 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Columbia

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Columbia Powder Ski Pants Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Columbia), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2404107223504 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése