Vélemények Columbia Splash Jacket Juniors és termékinformációk

Terméknév: Columbia Splash Jacket Juniors Sportos dzsekik Columbia

Termékleírás: Columbia Splash Jacket Juniors The Columbia Splash Jacket provides your youngster with great protection from wet and rainy conditions, featuring a waterproof outer, waterproof full zip fastening, attached storm hood, long sleeves with touch and close adjustable cuffs, mesh lining for comfort and Omnitech technology, which provides a waterproof yet breathable fabric. There are two zip pockets to the outside plus an internal zip pocket with media hole for headphones, while the jacket is finished off with an all over print, reflective back strip and Columbia branding. > Unisex juniors jacket > Waterproof full zip fastening > Long sleeves > Touch and close adjustable cuffs > Lightweight, waterproof outer > Mesh lining > Storm hood > 3 zip pockets > Media hole > All over print > Reflective back strip > Columbia branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Columbia Splash Jacket Juniors mert kedvező ár 14 584 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos dzsekik.

Reviews Columbia Splash Jacket Juniors
Termék felülvizsgálata Columbia Splash Jacket Juniors

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Columbia Splash Jacket Juniors -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Columbia vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Columbia Splash Jacket Juniors és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Columbia Splash Jacket Juniors Columbia

További termékképek, részletesebb leírások Columbia Splash Jacket Juniors és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Columbia, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 584 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Columbia
- code EAN 2448464182357
- a termék kategóriában van Sportos dzsekik


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Columbia Splash Jacket Juniors Sportos dzsekik
14 584 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos dzsekik Columbia

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Columbia Splash Jacket Juniors) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Columbia), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2448464182357 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos dzsekik - További termékek megtekintése