Vélemények Concept CP1010 Perfect Clean gőztisztító és termékinformációk

Terméknév: Concept CP1010 Perfect Clean gőztisztító Gőztisztítók Concept

Termékleírás: A Perfect Clean gőztisztító ideális a lerakódott zsír, szennyeződés, piszok és vízkő eltávolítására. Tartozékokban nagyon gazdag. Gőztisztítóval könnyen tisztíthatók különböző típusú felületek különböző szögben: üvegfelületek, ablakok, tükrök, fürdőszobák, WC-k, mosdók, akkumulátorok, kárpitok, padlók, gumiabroncsok, stb. Használhatja a függönyök és drapériák tisztítására anélkül, hogy levenné őket. A tartozék tömlőnek köszönhetően a nehezen elérhető részekhez is hozzájut. A gőztisztítóval való tisztítás és a tisztító kezelése nagyon egyszerű. Elég vizet önteni bele, kb. 3 perc elteltével ezt a tisztító nagy nyomású gőzzé alakítja át és készen áll a lakás tisztítására. Tartozékok: tömlő a szennyezett terület könnyebb eléréséhez lehúzó - a sima felületekre gőz diffúzor - nagyobb területek tisztítására hegyes fej - a kevésbé hozzáférhető helyekre ragasztó kefe - a rések tisztítására nylon és drótkefe tisztító kendő - elnyeli a szennyeződéseket, mosható részletes kefe - erősen szennyezett helyeken mérőedény + tölcsér Műszaki paraméterek: feszültség: 220-240 V biztonsági szelep felmelegedési idő felmelegedés kijelző üzemidő teli edénynél: 9-10 perc extra hosszú kábel: 5 m ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Concept CP1010 Perfect Clean gőztisztító mert kedvező ár 15 900 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gőztisztítók.

Reviews Concept CP1010 Perfect Clean gőztisztító
Termék felülvizsgálata Concept CP1010 Perfect Clean gőztisztító

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Concept CP1010 Perfect Clean gőztisztító -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Concept vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Concept CP1010 Perfect Clean gőztisztító és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Concept CP1010 Perfect Clean gőztisztító Concept

További termékképek, részletesebb leírások Concept CP1010 Perfect Clean gőztisztító és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Concept, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 900 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Concept
- code EAN 8595631003497
- a termék kategóriában van Gőztisztítók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Concept CP1010 Perfect Clean gőztisztító Gőztisztítók
15 900 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gőztisztítók Concept

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Concept CP1010 Perfect Clean gőztisztító) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Concept), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595631003497 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.