Vélemények Concept RK0015 és termékinformációk

Terméknév: Concept RK0015 Gyorsforralók Concept

Termékleírás: Ideális, rendhagyó kiegészítõt keres otthonába? A Creative kerámia vízforraló teli találat. A víforraló magasminõségû higiénikus alapanyagból készült, mely nem káros az egészségre. Ráadásul a felforralt víz nem rendelkezik tipikus kellemetlen szaggal, mint amikor mûanyag forralóban forral vizet. Az optimális fedélnek köszönhetõen a víz öntésekor a vízforraló teljes torkát használhatja. A víforraló praktikus alappal van felszerelve, mely 360°-ban forgó, illetve hellyel a csatlakozókábel számára. Engedje szabadjára fantáziáját. A vízforralót saját ízlése szerint kombinálhatja. A csomagolás szettet tartalmaz, 6 színnel a vízforraló festésére. Az, hogy milyen stílust választ, csak Önön múlik. Amint elkészült mûalkotásával, hagyja száradni két napig, szobahõmérsékleten, ezután bátran henceghet vele. Tartozékok: szett 6 színnel a vízforraló festéséhez Mûszaki adatok, és leírás: elegáns modern formatervezés spirálmentes kerámiaedény minõségi dokkoló 2-szeres védelmi rendszer automata kikapcsolás teljesítmény: 950 - 1100 W feszültség: 220 - 240 V... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Concept RK0015 mert kedvező ár 9 400 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyorsforralók.

Reviews Concept RK0015
Termék felülvizsgálata Concept RK0015

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Concept RK0015 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Concept vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Concept RK0015 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Concept RK0015 Concept

További termékképek, részletesebb leírások Concept RK0015 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Concept, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 400 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Concept
- code EAN 8595631002865
- a termék kategóriában van Gyorsforralók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Concept RK0015  Gyorsforralók
9 400 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyorsforralók Concept

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Concept RK0015 ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Concept), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595631002865 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyorsforralók - További termékek megtekintése