Vélemények Concept RK3225 Spectrum Gyorsforraló rozsdamentes acél 1,7l, lila és termékinformációk

Terméknév: Concept RK3225 Spectrum Gyorsforraló rozsdamentes acél 1,7l, lila Gyorsforralók Concept

Termékleírás:  Minőségi és elegáns rozsdamentes acél vízforraló, amelyben kényelmesen megfőzi a teát az egész család számára. A vízforraló előnyei közé tartozik a minőségi rozsdamentes acél test, könnyű karbantartás és a kivehető szita. Kettős biztonsági rendszerrel van felszerelve, amely garantálja, hogy ha elfelejt önteni belé vizet, akkor a vízforraló kikapcsol, ugyanúgy, mint mikor a víz felforr. Műszaki paraméterek és specifikációk: spirál nélküli rozsdamentes acél edény minőségi Strix márkájú csatlakozó automatikus kikapcsolás vízszint kijelző működésjelző lámpa praktikus fedélnyitó gomb teljesítménybemenet: 1850-2200 W feszültség: 220-240 V ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Concept RK3225 Spectrum Gyorsforraló rozsdamentes acél 1,7l, lila mert kedvező ár 7 645 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyorsforralók.

Reviews Concept RK3225 Spectrum Gyorsforraló rozsdamentes acél 1,7l, lila
Termék felülvizsgálata Concept RK3225 Spectrum Gyorsforraló rozsdamentes acél 1,7l, lila

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Concept RK3225 Spectrum Gyorsforraló rozsdamentes acél 1,7l, lila -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Concept vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Concept RK3225 Spectrum Gyorsforraló rozsdamentes acél 1,7l, lila és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Concept RK3225 Spectrum Gyorsforraló rozsdamentes acél 1,7l, lila Concept

További termékképek, részletesebb leírások Concept RK3225 Spectrum Gyorsforraló rozsdamentes acél 1,7l, lila és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Concept, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 645 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Concept
- code EAN 8595631003237
- a termék kategóriában van Gyorsforralók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Concept RK3225 Spectrum Gyorsforraló rozsdamentes acél 1,7l, lila Gyorsforralók
7 645 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyorsforralók Concept

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Concept RK3225 Spectrum Gyorsforraló rozsdamentes acél 1,7l, lila) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Concept), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595631003237 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyorsforralók - További termékek megtekintése