Vélemények Concept TM 4750 botmxer tartozékokkal és termékinformációk

Terméknév: Concept TM 4750 botmxer tartozékokkal Botmixerek Concept

Termékleírás: Concept TM 4750 botmixer tartozékokkal. Az egyedülálló kezelésnek, nyomógomb segítségével, illetve a 800 W-os teljesítményû motorjának, valamint tartozékainak köszönhetõen, a TM 4750 botmixer konyhája elengedhetetlen segédeszköze. Praktikus falra helyezhetõ tartójának köszönhetõen mindig kéznél lesz. ICE CREAM SOUP = ételek széles skáláját elkészítheti vele: készítsen jégkását az italokhoz, kiváló zöldség, vagy gyümölcs koktélokat, önteteket, krémeket, tejszínhabot, felapríthatja a gyógynövényeket, diót, stb. Használat után öblítse le, vagy tisztítsa meg mosogatógép segítségével. Takarítson meg idõt ételkészítéskor Ön vagy családja számára. Mûszaki adatok: rozdamentes acél levehetõ keverõszár, ergonomikus fogantyŸ speciális formatervezésû nyomógombokkal, kék világítással, turbo, rozdamentes penge, extra halk, a DC motornak köszönhetõen, fordulatszám folyamatos szabályozása, egyszerû tisztítás, bizonyos tartozékok moshatóak mosogatógépben, feszültség: 220 - 240 V Tartozékok: habverõ 500 ml aprító edény 800 ml mixelõ pohár fedéllel fali tartó... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Concept TM 4750 botmxer tartozékokkal mert kedvező ár 17 600 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Botmixerek.

Reviews Concept TM 4750 botmxer tartozékokkal
Termék felülvizsgálata Concept TM 4750 botmxer tartozékokkal

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Concept TM 4750 botmxer tartozékokkal -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Concept vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Concept TM 4750 botmxer tartozékokkal és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Concept TM 4750 botmxer tartozékokkal Concept

További termékképek, részletesebb leírások Concept TM 4750 botmxer tartozékokkal és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Concept, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 17 600 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Concept
- code EAN 8594049739790
- a termék kategóriában van Botmixerek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Concept TM 4750 botmxer tartozékokkal Botmixerek
17 600 Ft
Az áruk elérhetősége
03.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Botmixerek Concept

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Concept TM 4750 botmxer tartozékokkal) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Concept), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8594049739790 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Botmixerek - További termékek megtekintése