Vélemények Concept ZH0030 befőző edény és termékinformációk

Terméknév: Concept ZH0030 befőző edény Befőző edények Concept

Termékleírás: Tegye el nyáron egy befőttes üvegbe és meglátja, milyen jól jön majd a téli hónapokban. Kompótok, lekvárok, dzsemek, zöldség-gyümölcs keverékek, gombák, húsok, pástétomok és készételek esetén ez a legjobb megoldás, ha nagyon hosszan akarod megóvni az ételeket minőségét. A Concept ZH0030 befőző edényével megőrizheti.A befőző edény más funkciókkal is rendelkezik, például főzhet benne és megtarthatja a forró italok hőmérsékletét (pl.: teát, forralt bort vagy grogot). Ugyanúgy fertőtleníthet gyümölcsleveket, vagy felmelegítheti a keménnyé vált mézet. Az edény belsejébe 11 db befőttes üveget helyezhet el, amelyek egyenkénti térfogata 720 ml, avagy 34 db befőttes üveget, amelyek egyenkénti térfogata 370 ml. A befőző tartály felhevítésének ideje szabályozható – 20-120 perces időtartam között –, majd a beállított hőmérséklet elérésekor egy hangjelzés lesz hallható. A leeresztő csap, praktikus okokból kifolyólag, a készülék oldalán kapott helyet. A tartály belsejében uralkodó hőmérséklet is szabályozható 50-100 °C között. A befőző edény belső része zománcborítást kapott. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Concept ZH0030 befőző edény mert kedvező ár 30 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Befőző edények.

Reviews Concept ZH0030 befőző edény
Termék felülvizsgálata Concept ZH0030 befőző edény

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Concept ZH0030 befőző edény -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Concept vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Concept ZH0030 befőző edény és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Concept ZH0030 befőző edény Concept

További termékképek, részletesebb leírások Concept ZH0030 befőző edény és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Concept, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 30 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Concept
- code EAN 8594049739646
- a termék kategóriában van Befőző edények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Concept ZH0030 befőző edény Befőző edények
30 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Befőző edények Concept

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Concept ZH0030 befőző edény) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Concept), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8594049739646 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.