Vélemények Converse 67V Short Sleeve T Shirt Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Converse 67V Short Sleeve T Shirt Junior Girls Modern és elegáns ruha Converse

Termékleírás: Converse 67V Short Sleeve T Shirt Junior Girls This Converse 67V Short Sleeve T Shirt is a super stylish piece, designed with a round neck and short sleeves, with a Converse branded graphic chest print in contrasting colouring. > Junior girl's t shirt > Round neck > Short sleeves > Graphic chest print > Converse branding > 60% Cotton, 40% Polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Converse 67V Short Sleeve T Shirt Junior Girls mert kedvező ár 3 461 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Converse 67V Short Sleeve T Shirt Junior Girls
Termék felülvizsgálata Converse 67V Short Sleeve T Shirt Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Converse 67V Short Sleeve T Shirt Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Converse vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Converse 67V Short Sleeve T Shirt Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Converse 67V Short Sleeve T Shirt Junior Girls Converse

További termékképek, részletesebb leírások Converse 67V Short Sleeve T Shirt Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Converse, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 461 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Converse
- code EAN 2559289902553
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Converse 67V Short Sleeve T Shirt Junior Girls Modern és elegáns ruha
3 461 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Converse

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Converse 67V Short Sleeve T Shirt Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Converse), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2559289902553 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése