Vélemények Converse Core Joggers Infants és termékinformációk

Terméknév: Converse Core Joggers Infants Modern és elegáns ruha Converse

Termékleírás: Core Joggers by Converse > Core joggers > Infants > Elasticated waist > Drawstring fastening > Side open pockets > Closed hem style > Converse branding > 60% cotton, 40% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Converse Core Joggers Infants mert kedvező ár 8 223 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Converse Core Joggers Infants
Termék felülvizsgálata Converse Core Joggers Infants

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Converse Core Joggers Infants -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Converse vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Converse Core Joggers Infants és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Converse Core Joggers Infants Converse

További termékképek, részletesebb leírások Converse Core Joggers Infants és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Converse, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 223 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Converse
- code EAN 2325006221258
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Converse Core Joggers Infants Modern és elegáns ruha
8 223 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Converse

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Converse Core Joggers Infants) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Converse), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2325006221258 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése